lördag 13 februari 2010

Mitt i natten...


Då hamnade jag vid datorn igen, kan inte sova och det är så tröttsamt. Nu var det i och för sig ett tag sen jag var vaken mitt i nätterna, istället har jag haft svårt att komma till ro på kvällarna. Ja, ja, aldrig får man vara nöjd. Tror även att jag fått magkatarr eller liknande, har känt det ett tag när jag druckit kaffe och igår fick jag ont vad jag än åt. Kan det inte räcka med huvudvärk och migrän? Huvudproblemen har jag väl lärt mig i stort sett att leva med, det hör liksom till Camilla och det är nog bäst att bara acceptera det.

Vårat tuffa år tar väl ut sin rätt, Roger har även han sina besvär och någonstans måste "det" väl komma ut...Undrar bara hur Anton egentligen mår, som varit med allt både psykiskt och fysiskt. Det är ju ändå han som fått/får alla starka mediciner och varit med om alla ingrepp. En läkare vi träffade, när Anton blev inlagd för magen förut, sa att det inte var så konstigt att han fick allergisk reaktion och förstoppning, det är ju ändå riktigt rävgift (liknelse) som han får i sig. Usch!

Får väl försöka trösta mig med att barn oftast har en fantastisk förmåga att klara av saker, de lever ju så i nuet!

Jag har ju min lilla terapi (bloggandet) att pyssla med när John Blund inte vill infinna sig. Det är faktiskt riktigt kul att göra det och jag mår bra av det, även om det inte alltid blir så glatt och upplyftande. Men jag kan ju heller inte göra mig till, blir ju inte så äkta då. Min tillvaro, just nu, ser ju ut så här...

Idag ska vi fira min svägerska som fyller år, Grattis om du läser det här! Ska bli trevligt, så jag hoppas att jag känner mig på alerten då.

1 kommentar:

Anna Stilla sa...

Jag är glad att du bloggar. Men jag är alltid lite rädd att klicka på länken till din blogg för jag vill veta att allt går mot det bättre men jag vet att så är det inte alltid. När jag läser dina inlägg då vaknar en stor tacksamhet över det jag har tur att ha inom mig. Jag menar inte att jag "livnär" mig på dig och Anton men ofta får du mig att tänka på nuet.