onsdag 3 februari 2010

Bilder.


Bild på Anton från igår med sin nya frisyr (nya håret), Det är så lent och gosigt att jag har svårt att låta bli och klappa på det.
Bild på Anton, Våfflan och mig under en cyto.behandling i oktober strax innan hans hår började rasa. Men Antons hårkvalitet hade redan tidigare ändrat sig, blivit strävare och lite glesare.
(Lite konstigt med Våfflan förresten, han ska alltid med, men oftast slutar det med att jag går runt med honom i famnen. Undrar om personalen på sjukhuset tror att det är jag som gillar gosedjur?!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Camilla!
Vi var på sjukhuset igår, Frida hade tandläkartid, provtagning och sista influensasprutan på schemat. Samt ögonläkaren för båda brudarna. Jag satt en och en halv timme med kurator Marie medans tjejerna var med Åsa och Kicki. Kändes riktigt bra efteråt. Det är ju nu när allt har lugnat ner sig som alla känslor tillåts komma fram. Jag som trodde att jag klarat detta bra!!!!! Var i alla fall skönt att prata, men man blir rädd ibland över vilka känslor som bubblar upp utan att jag har kontrollen över dom! Hoppas verkligen att vi ses på måndag! Kram Helén och Frida.

Camilla sa...

Hej Helen! Låter som ni hade fullt upp igår. Vi ska till ögonläkaren om 2 veckor, blir nog inte så populärt...Men det måste ju göras. Skönt att det gick bra hos Marie, förstår din känsla. Man tror att när det lugnat sig, att allt ska bli tipp topp, men istället sköljer det över en riktigt ordentligt. Hoppas också vi ses på måndag! Kram Camilla.