måndag 8 februari 2010

Glada bilder från lekterapin.

Tant Prick med kompis sjunger om strumpan som hon är kär i (!).
Kompisen Emil busar med Tant Pricks kanin.
Lilla gulliga Frida och mamma Helen(som gör grimaser.)
Åsa och Frida "poppar loss".
Anton sitter och väntar på sjukresa (taxin) för att åka hem. Trött men nöjd.

4 kommentarer:

Maria Insulander sa...

Hej på er, hoppas att allt är bra. Jossan ska opereras nästa veckapå UAS, och sen blir det strålning i Örebro under 5 dagar. I första skedet blir det bra resterander tumörer som de tar bort..... skönt! Ingen amputation i dagsläget:-) Hoppas att allt är bra med er, hoppas att vi ses snart på dagvården det var längesedan:-) Kram Maria & Jossan hälsar till Anton!

mammanonna sa...

Hej! "Syster" i eländet som skriver... Härligt att se glada bilder. Lekterapin är verkligen ett andningshål i sjukhustillvaron. När Lojsan var liten och sjuk så bodde vi nästan där. Nu när hon är stor så blir det inte lika ofta, men de finns där fortfarande som ett stöd när hon/vi behöver tänka på något annat. De är värda guld!

Anonym sa...

Men hallå!!!
Vilka schyssta bilder!! Och vad snygg jag själv är!! Eller? Det bjuder jag på, jag tycker om att busa, Frida också! Nu är det ju så att vi behöver inte komma tillbaka på måndag för prover, eftersom Fridas var sååå bra den här gången, äntligen...! Det betyder att vi inte ses förrän måndagen efter, alltså den 22:a, och då är det dags för Oncovin... Tar då även med Julia, så att hon också förhoppningsvis får träffa Tant Prick och Pirre. Hoppas att vi ses då!! Kramar från Helen och Frida

Camilla sa...

Maria: Skönt att höra ifrån er! Jag har skickat en kommentar till dig på din blogg. Hoppas du får fram den, såg lite konstigt ut.

Mammanonna: Lekterapin är verkligen toppen, har varit en stor trygghet för oss!

Helen: Vad skönt med Fridas värden! Kommer sakna dig på måndag, men vi ses 22/2.