måndag 23 augusti 2010

Har förresten...

storshoppat disktrasor! Och idag när jag tittade på första programmet av Fångarna på fortet, så valde laget som vann att ge pengarna till Barncancerfonden. Sånt värmer hjärtat på mig och gör stor nytta för forskningen. För alla vill väl att den ska gå framåt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Garanterar du att disken blir roligare med trasorna ;) När jag nu vet om er familjs historia känns det extra bra att jag önskade och fick gåvor till Min stora dag när jag fyllde år i somras!

Vad kul att se en bild på din pappa - även om det är sorgligt att han varit borta så länge. Är det samma stuga som ni hade när vi var små? Känner inte riktigt igen den...

//Knorr-Matte

Camilla sa...

Full garanti på att det blir roligare ;)Vad fint av dig att önska gåvor till Min stora dag, vi har varit på två olika evangemang ordnat av dom, ett på Mantorp och ett i Globen, båda jättebra. Och även fått påskägg och biobiljetter. Så gåvorna/upplevelserna blir till stor glädje!

Sommarstugan på bilden är grannens, men det är inte samma ställe ändå. Mamma och pappa köpte en annan stuga, när jag var i 14-15årsåldern, som vi tyvärr inte har kvar.

Hoppas det har gått bra för dig att börja jobba igen!
Kram Camilla.