måndag 19 april 2010

Mysig söndag och en "vanlig" måndag.



Igår hade vi det jättebra, var ut till Ramnäs som ligger vid Hjälmaren. Dom som vi var och hälsade på hade sjöutsikt så långt ögat nådde. Så härligt och vackert! Anton och jag betedde oss nog som två riktiga statsbor, alldeles fascinerade av allt...tittade på fåglar i kikare, såg snokar och fick fiska upp deras burar med kräftor. Jag trodde inte ens kräftor var i farten nu, men tydligen. Fast Anton tyckte nog de var lite läskiga, med sina starka klor. Förhoppningsvis kan vi följa med någon gång när Roger ska dit och måla längre fram i vår.

Idag blev det en tur till dagvården, gick bra som det brukar nuförtiden. Tyvärr var inte läkaren där, jag som hade "hundra" frågor...igen. Men nästa måndag så ska han troligtvis vara där. Och inte var Antons och mina kompisar där heller (fast det visste vi innan), så lite tomt var det allt. Men Kicki och Jennie (onk.sköterskorna) var på plats. Så vissa frågor fick jag ändå svar på.

Nu tar vi nya tag inför veckan som kommer och hoppas att den ska bli bra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Camilla!
Idag åker vi och tar prover, hoppas och tror att vi kommer nästa måndag "som vanligt".. Vet hur det är, när man är alldeles ensam om provtagning och lekis.. Vi var alltid ensamma förut, hade ingen förutom Kicki och Jennie, Åsa och Kicki. Nu ser man fram emot provtagningarna på ett helt annat sätt, när ni och Emil med familj kommer. Gemenskapen liksom.. Hoppas Antons värden var bra igår, får se hur det ser ut för oss.. Hoppas ni mår bra i alla fall. Kram Helén och Frida

Camilla sa...

Hej Helen! Kändes väldigt tomt och konstigt när ni inte var på sjukhuset igår...Gemenskapen betyder mycket! Vi får hoppas vi ses på måndag, vi kommer då i alla fall. Vi måste försöka ta den där träffen snart! Kram Camilla.