lördag 14 november 2009

Svininfluensa och clowner.

Så har ytterligare ett par dagar gått, med behandling varje dag. Det har gått riktigt bra, förutom svettningar och lite illamående. Själva sjukhusbesöken har gått som på räls, skönt! När vi kom till barnavd. igår så var dörrarna stängda, lappar om besöksförbud och att man måste ha id-kort för att komma in. Städerskan hade ett rejält munsskydd på sig och sjukhusclownen var noga med att sprita händerna. Börjar kännas mer verkligt med svininfluensan nu. Usch! Anton är den enda av oss som är vaccinerad än så länge, men snart så är det dags för oss andra. Konstigt bara att Roger,Daniel och Emma inte blivit kallade tidigare, då dom har astma.

Sjukhusskolan har vi också hunnit med, tyvärr funkar det inte så bra just nu: Anton verkar ha så mycket annat att fundera på och har jobbigt med behandling och sånt. Så nu får han ett litet "extralov" och så ska Ann(sjukhusläraren) försöka ordna att någon från skolan, (som Anton känner) kommer hem ibland, för att Anton ska få lite kontakt med den vanliga skolan. Det tror jag blir bra!
Anton kan tydligen redan det mesta som man ska lära sig i ettan (enligt Ann) och det är ju också en lättnad. Ett bekymmer mindre i vårt kaos. Det Anton behöver är ju i såfall "skolträning".

Apropå sjukhusclownen jag skrev om så har det varit ett kul inslag i det tråkiga. I Uppsala är de 5 st olika och här i Eskilstuna har vi Tant Prick, jätteroliga även för föräldrar. De läser även av snabbt, när det inte är läge att komma in och skoja. Har en bild på Anton som visar hur glad han blir, när clownerna kommer. (Tur ingen fotade Roger och mig, storskrattandes.) Måste bara få hjälp av de stora barnen eller Roger, att lägga in dom, är inte så bra på det själv. (Får ju skämmas, men ska försöka lära mig.) Är som vanligt lite trög i starten, när det gäller nya saker. Förvånad att jag kan blogga själv utan hjälp!

Inga kommentarer: