tisdag 3 november 2009

Sjukhuset tur och retur.

Anton och jag åkte upp till sjukhuset vid 9-tiden. De tog prover och satte igång glucosdroppet. Vi gick till "lekis" och Anton ritade och skrev i flera timmar. Han skulle egentligen gått in till läraren. Men han var nog inte redo för det igår:för mycket oro inför måndag och tisdag. Efter ett antal timmar, konstaterades att hans prover var för låga för behandling. (Neutrofila och vita blodkroppar.) Så nu blir det ny provtagning på torsdag. Anton fick ju vätske/glucosdropp i flera timmar och det är ju inte fel och så träffade vi ju lilla V (som har hjärntumör) och F( som har leukemi) och hennes tvillingsyster J+deras mammor, alltid trevligt.
Anton tyckte det var skönt att få komma hem,mysa i vår säng och spela tv-spel. Blir mycket sånt, men vad ska man göra. Nu måste vi vara försiktiga med att träffa folk också.

Idag gör vi ett nytt försök med sjukhusskolan, blir säkert bättre idag.

Fick en fråga av "Me". Anton har en variant av Non-Hodkgins lymfom. Hans sjukdom är lymfom, men behandlas liknande som leukemi. ( Fast kortare tid.) Hans lymfom heter egentligen lymfoblastlymfom.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha det blev alltså inget då. Jag har tänkt på er. Kram

Anonym sa...

Hej hur har ni det? Sängarna har kommit och de är i hopmonterade. Tusen tack för erbjudande om hjälp. Ska vi ses någon dag?
Kram

Anna sa...

Hej. Svarar här på din fråga. Vad kul att du kommit igång med bloggen! Den är jättefin. Jag träffade en mamma igår, faktiskt, med en sjuårig pojke med lymfom. Han började sin behandling i augusti eller september, tror jag. Jag hann inte prata så mycket med henne men hoppas det blir fler tillfällen eftersom hon var så trevlig. Annars har nog du mest gemensamt med föräldrar till barn med ALL, eftersom det liknar mest. Gustavs första månad fick han ju den "vanliga" behandlingen men eftersom den inte hjälpte så blev det dunderdoserna och sen transplantationen. Hoppas man kan påbörja nästa behandling snart och att Anton får må bra!
/Anna.