lördag 21 november 2009

Fredagskul på dagvården.

Äntligen är den tyngsta delen gjord! Det blev en så bra avslutning på det hela för bla. träffade vi J och E samtidigt idag.( Som jag vet är lite av favoriter hos Anton, de är jämngamla med honom och som vi träffat i stort sett träffat från början.) Mycket trevliga mammor också, finns så mycket tankar att utbyta, när man sitter i samma båt...

Tant Prick med kompis (dr. zipp) tror jag, kom och showade och sjöng med barnen en lång stund, jättemysigt! För en stund glömmer man varför man egentligen är där, Anton var på toppenhumör och riktigt galopperade in till Kicki för behandling och provtagning. (Och att hon jobbade på en fredag var en bonus.)

Nu väntar blodprov 2 gånger i veckan, lite andra besök och lite skolträning. Viktigast av allt förstås, att värdena vänder och att Antons ork och krafter kommer tillbaka!

Tyvärr ringde dr. Dirk på kvällen och sa att Antons blodvärde var lågt, låg på 80. (Som är gränsen för att få blod.) Tänk vad det kan ändra sig på ett par dagar, var över 100 tidigare i veckan. I vilket fall ska vi vänta, Anton mår så pass bra just nu. Så kanske det blir blod på måndag. Vore skönt för honom att slippa sjukhus för ett par dagar.

Inga kommentarer: