onsdag 25 november 2009

Svårt att sova...

Somnade på soffan igår, var alldeles slut efter en ganska upptagen dag. Vaknade till vid 2 och sen var det stört omöjligt att somna om, är väl det som kallas vargtimmen. Många tankar som far i huvudet då...Ibland vore det skönt att kunna stänga av grubblerier och funderingar.

Tidigt igår var jag på möte i skolan, som gick jättebra. Anton har toppenlärare både på sjukhuset och i "vanliga" skolan. Skriver mer senare om vad som blev sagt.

Sen tillbringade vi ett antal timmar på dagvården och Anton fick påfyllning av blod. Vilken skillnad i både allmäntillstånd och humör. Han studsade i stort sett därifrån. Då märker man verkligen vilken inverkan lågt blodvärde gör...

På kvällen var vi till min kompis med son och hälsade på, jättemysigt! Det var så länge sen Anton träffade barn utanför sjukhuset, han har inte orkat och så många som varit förkylda och så. Så kul att det blev av! Anton var också ganska slut sen på kvällen, men på ett "bra" vis, inte pga sjukdomen. Fram för fler såna kvällar!

Bäst att ändå försöka sova nu, det är ju en dag imorgon också. Eller rättare sagt idag.

1 kommentar:

Åsa och Emil sa...

Hej! Håller med vad blod kan göra underverk,vad roligt för er att ni fick en trevlig kväll. Emil och jag är här i uppsala och väntar nu på att värdet ska bli under 0,2. Emil är ovanligt pigg efter denna behandling,han är ju oftast däckad.
Det var så roligt i går,han träffade på J. De låg i hennes säng och tittade på Ronnie och Ragge,senare på eftermiddagen så jul pysslade de tillsammans =) och trevligt för mig med att få prata vuxen språk en stund =).

kramar åsa och emil