måndag 8 mars 2010

Fullt upp.

Mycket idag; dagvården med provtagning och lekterapi, tandläkarbesök för Anton och kurator för mig. Måste få skryta lite över Anton, han var så duktig hos tandläkaren! Nu ska vi dit på tandskola några gånger, för han hade två små hål. Bra att sån "träning" finns.

Är riktigt, riktigt trött ikväll så jag hoppas jag ska somna ovaggad ...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Camilla och Anton!

Himla synd att det inte blev nån lekis"date" igår, eftersom varken Frida eller jag var speciellt pigga. Nåväl, kom hem och tjejerna kröp upp i soffan för att titta på Alvin och gänget. Kände mig hängig, ont i kroppen och var jättetrött och frös. Visade sig att jag hade feber, 38.4 inte så mycket men man är ju halvdöd redan.... Ont i halsen hade jag också. Nu har vi just kommit hem från Vårdcentralen, Julia och jag fick ta halsprov som visade streptokocker A. halsfluss allså!! Och jag har såååå ont i halsen. Frida har "bara" en förskräcklig hosta, annars pigg. Lite höga värden hade hon dock igår, vita 4,8 och neutrofila 3,4. Alltså kommer vi på måndag och tar nya prover. Då räknar jag med att vi är pigga och alerta, för då tänker vi stanna och umgås!! Var Antons provsvar bra?
Kramar Helen och Julia och Frida

Anonym sa...

Jag är så glad att du är min vän. Tusen tack för hjälpen med stolen och Signe.Kram

Camilla sa...

Helen: Tycker också det var tråkigt att vi knappt hann träffas och ni missade en jättegod tårta och att träffa V. och hans mamma,det var såå länge sedan vi såg dom! Vilken otur ni har som fått halsfluss, det är ju inte kul!!! Men tur i oturen att inte Frida har det, hoppas hennes hosta blir bättre snart! Vet inte hur Antons värden var i måndags, bra antar jag, annars hade dom nog hört av sig. Jag var inte med in i provtagningsrummet, Emil och han satt på rad och tog stick i fingret. Hoppas vi ses på måndag!!! Kram.

Camilla sa...

Tack det samma, Anna!!!!! Kram.