måndag 22 mars 2010

Dagvården.

Tvillingarna Julia och Frida myser med Tant Prick.
Tjejerna har klätt ut Tant Prick. Visst blev hon tjusig?!

Idag var det dags för lite provtagning igen och lek på lekterapin. Tant Prick var där och skojade och bjöd på choklad (Antons favorit) och barnen fick en jättegullig såpbubbelflaska (såg ut som en liten glass med den hemliga blandningen i) för att det var sista måndagen hon kom, tyvärr! Annars dyker hon upp på fredagar och då är ju vi nästan aldrig där.

Roger och jag hade ett jättebra samtal med Jörgen (Antons onkologläkare). Hade samlat på oss en massa frågor som vi fick svar på, vissa saker blir inte samma "orosmoment" då.

Och värdena såg riktigt bra ut:
neutrofila 2,2
blodvärdet 126
trombocyter 277
vita blodkr. 3,3

7 kommentarer:

lone8 sa...

Låter som en bra dag! Skönt att höra! Kram till er alla! =) Lotta

Camilla sa...

Kan låta lite konstigt att det är trevligt på sjukhuset, men när allt funkar för Anton där och den positiva, glada stämningen som blir mellan föräldrar och personal så går man därifrån på "lätta" fötter. Hoppas du haft en bra dag! Kram!

Anonym sa...

Skickar mina allra varmaste tankar till er. Har själv genomgått behandling mot lymfom, men är så tacksam att det var jag och inte mitt barn som drabbades även om det var en smärtsam resa att behöva göra.

Önskar er allt gott.

Varma kramar!

Åsa och Emil sa...

Vad skönt för er att samtalet med Jörgen känns bra.Ville också vara på lekterapin med er i går men tyvärr som ni vet så är vi här i uppsala.
Emil är glad och vill gärna vara uppe och gå men tycker det är tråkigt att inte få gå ner till lekterapin,ikväll blir han bortkopplad så då blir det fritt..

Anonym sa...

Halloj!!!
Vilka söta tjejer jag har!!! Tyckte inte att vi hann prata något ordentligt igår heller! Men det var supertrevligt i alla fall. Tant Prick är ju för härlig, och Anton var det ju full rulle på! Kul att han är pigg! Fridas värden är inge bra nu heller, vita ligger på 6!! När det är bra brukar dom ligga på mellan 2 och 3.. Jörgen sa att det blir nya prover på måndag igen, är dom lika höga då får man börja fundera på att höja dosen Methotrexat och Puri-Nethol. Känns inget vidare, det borde ju vara tvärtom!! Med tanke på att vi snart ska sluta med all behandling!! Men troligtvis är det nåt skitvirus som hon dras med, inget att oroa sig för, säger Jennie och Kicki!!! Men man blir ju lite stirrig i alla fall! Hon sa även i morse att hon hade lite ont i örat, så det är väl nåt på gång... Hoppas ni får vara friska så ses vi väl igen på måndag?
Kramar Helén och Frida

Camilla sa...

Fiffilura: Tack! Önskar ofta att jag kunde byta plats med honom, förstå mig rätt, men att ens barn får en vidrig sjukdom känns bedrövligt! Men jag vet också, eftersom min mamma hade cancer, att det är fruktansvärt att ha cancer som vuxen också.

Åsa:Vad skönt att högdosen funkar bra för Emil! Vi saknade er på lekis igår, hoppas Emil kan komma ner till lekis i Ua snart, blir lite roligare för er då. Jag hoppas ni hade det bra på det ni var på i helgen, du får berätta om det när vi ses nästa gång. Hälsa Emil från oss! Kram.

Camilla sa...

Helen: Anton var riktigt i farten i går och så fortsatte det, sen blir han HELT slut. Finns ingen mellanväg...Vad tråkigt att värdena krånglar, Antons var så pass bra att vi får lite paus på måndag. Det är svårt att hinna prata ordentligt när man är på "lekis", vi får bestämma något med Åsa och Emil utanför sjukhuset som vi pratat om, det vore jättetrevligt! Och du, dina tjejer är jättesöta. Kram.