söndag 27 juni 2010

Tidigt morgoninlägg.


Vaknade för ett tag sen och nu är det stört omöjligt att somna om...Ja, ja det är sånt som händer, lär väl bli trött när det är dags att gå upp egentligen. Igår gick det ganska bra att somna för Anton, skönt! Även om det var hiskligt sent för många andra barn den tiden han somnade, så var det framsteg för oss och det är ju det viktiga! Men just idag har vi lite planerat skapligt på dan, ska till kyrkogården med min syster, så det är ju typiskt att vara vaken nu. Men det löser sig nog.

Vi har haft den lugnaste midsommarhelgen någonsin, tror jag. Vi valde att vara hemma själva på midsommarafton och Anton mådde väldigt bra av det. De stora barnen gjorde saker på eget håll. Sen kanske vi gjort någon besviken, men just i år behövde vi göra så. Nästa år kanske läget är annorlunda. Roger, jag och Anton firade med en cykeltur tillsammans, första gången någonsin. Jag har fått en "ny" (begagnad) cykel, så nu kunde Roger och jag ta en runda båda två med Anton. Även om jag haft cykel i många år, så har jag fått upp ögonen för hur himla skönt det faktiskt är att cykla. Har mest haft cykeln för att ta mig mellan punkt A och B förut.

Premiär för Anton att bada var det i går och det var en riktigt nöjd kille som plaskade i poolen. Förra sommaren blev det ju inget badande, sonden/knappen krånglade ju så mycket och för övrigt tillbringade vi mest våran sommar-09 på sjukhuset...

Kanske lika bra att krypa ner i sängen och försöka sova några timmar i alla fall, tyvärr känner jag mig helt klarvaken just nu och solen skiner som om det vore mitt på dagen.

Natti, natti ...eller vad man säger vid den här tiden...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen. Angående midsommarhelgen så är det fint att ni gör det som är bäst för er! Jag var vaken samma tid i natt! Det är lite stressande. Kunde du somna om? Kan vi ses i veckan? Kram

Carina sa...

Det märktes inte att du var trött idag när vi var på kyrkogården!
Ni ska alltid göra som ni vill och inte tänka på andra hela tiden!
Vi hade en trevlig dag igår hos bror, tycker jag!
Kram

Camilla sa...

Hej Anna! Vi måste göra det som känns rätt för oss, för att inte braka samman, men det är inte helt lätt alla gånger. Det dåliga samvetet...Jodå, jag kunde sommna om igår, alldeles för länge. Jag kan ringa dig i veckan. Kram.

Camilla sa...

Hej Carina! På nåt konstigt vis orkar jag med ändå när jag sovit dåligt eller haft migrän. Frågan är bara hur länge man orkar... Men...man får INTE ge upp, bara kämpa vidare. Tycker också det var trevligt hos Janne, Anton var väldigt nöjd! Kram.