fredag 11 juni 2010

Skolavslutning!

Vi har precis kommit hem från Antons skolavslutning, så fint inne i kyrkan och klassen sjöng så bra. Inne kyrkan var det jättevarmt och ute regnade det, men vad gör det, det är världsliga saker...
Är så glad för Antons fina fröken också, hon ser verkligen alla barnen och det är toppen, hon är en sån där fröken som gör att den viktiga grunden i de första skolåren blir bra.

Jag är så glad att Anton (i stort sett) klarat målen för att kunna komma upp i tvåan, så lite som han varit där. Vi har skoljobb som vi ska hålla på med i sommar och det känns viktigt så att han hänger med de andra skolbarnen, men det får ju bli i den takt Anton orkar. Han behöver känna att han har sommarlov, som de andra kompisarna. Förra året var ju mest behandlingar och sjukhusvistelser, usch! Så nu kan det bara bli bättre. Men vi har också en del sjukhus och tandläkarbesök osv. fortfarande, men lite kul ska vi ha ändå. I morgon ska vi på kusinens student och det ska bli trevligt och många barn för Anton att leka med där , så det blir perfekt!

Inga kommentarer: