lördag 10 juli 2010

Power meet.

Nyss hemkommen efter en heldag i Västerås (eller heldag kanske är att ta i, vi kom iväg lite sent ...som vanligt. Men vad gör det, vi hann med det vi skulle i alla fall. Och det var så otroligt varmt, så man nästan storknade...men trevligt. Som jag skrivit förut så är vi inte vana vid att hålla i gång så här, men det gick bra ändå. Anton orkade med rätt bra, men vi tar det också i hans tempo, känns hoppfullt inför vår weekend i Göteborg om några veckor!

Många kanske tror att Power Meet bara är skruttiga bilar och folk som dricker öl, men så är det inte. Visst finns det också, men mycket fina bilar och massa glada människor och många olika människor. Dessutom får man se ut lite hur som helst och ändå passa in, den mentaliteten gillar jag! För fyra år sedan började vi åka och sedan dess varje år, har blivit en tradition. (Och jag som egentligen inte är så förtjust i bilar.) Tyvärr bara för varmt i år för min smak...Men man kanske inte ska gnälla på vädret, det är ju inget man kan rå över ändå.

2 kommentarer:

Carina sa...

Vad bra att ni hade trevligt! Hoppas Anton är nöjd!
Kram

Sanna & Niklas Bröllop! sa...

Hej Camilla!

Ville bara skriva hej och lycka till med Anton hoppas att han snart slipper alla mediciner så han blir pigg och stark och kan busa riktigt ordentligt!

Hälsninar Sanna