lördag 15 januari 2011

Lördag morgon...


...och en vettigare tid än jag skrev förra inlägget. Fast av nån orsak vaknar jag nästan varje natt, vid 4-taget, tröttsamt. Men istället för att ha klarat mig med ganska lite sömn tidigare, så verkar jag behöva massor av sömn nu. Jaja, bara att acceptera och låta bli att nattsudda.

Vardagarna den här veckan har gått rätt snabbt. Har varit både bra och mindre bra, men gårdagen var nog den som funkat bäst för Anton, så jag försöker fokusera på de dagarna. Storhelger i all ära, men vardag med rutiner är inte fel faktiskt!

Ni som känner oss, vet ju att vi haft lite kämpigt till och från, när de stora barnen var mindre. (Och säg den barnfamilj som inte har det ibland.) Skillnaden nu, är nog att både Roger och jag är rätt slut, både fysiskt och psykiskt, så gränsen för vad vi orkar har sänkts. Men jag hoppas orken och tålamodet ska komma åter snart.

Nu hoppas jag att det blir en skön helg, vi ska eventuellt träffa våra kompisar från Hällby och så den sedvanliga tvättstugan förstås med mera. Städa ut julen förstås, försökte förtränga det. ;) Och kanske, kanske ska vi på bio på tisdag om läget tillåter. Skam den som ger sig...

Idag skickar jag en extra tanke till Anna och hennes Johan, som gifter sig idag! Blir så glad för deras skull. Konstigt det här med bloggvärlden egentligen, man följer personers liv men man känner inte varann. Skillnaden med Anna, är ju det fina hennes son Gustav och hon gjorde för Anton med kaninen Elvis, därför har ju de också en plats i mitt hjärta! Grattis på bröllopsdagen!!! (På bilden däruppe gör Anton och Elvis matteläxa vid ett tidigare tillfälle. Eller rättare sagt, Anton gör läxa och Elvis är "moraliskt stöd".)

Trevlig helg till er alla!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker på Dig! Kram. Kom förbi ngn dag

Camilla sa...

Kram till dig också!

Anna sa...

Tack!
Det är så fint att Elvis bor hos Anton. Dom verkar ta hand om varandra så fint.
Stor kram!

Camilla sa...

Kram Anna!