tisdag 11 januari 2011

illamående

Idag blir en dag som Anton får hålla sig inom hemmets fyra väggar. Han började dagen med att känna sig hängig och trött, sen kräktes han ett par gånger. Återstår att se om han kräks igen, då kanske det är vinterkräksjukan (hoppas det inte är det). Annars beror det säkert på cellgifterna, så här har det ju blivit förut. Vad beror på vad, blir snurrig på det. Precis som när han har ont nånstans... Det är väl inte meningen att man ska förstå allt, men det vore bra om man gjorde det.

Nåt som gör mig glad är att Anton åt i skolan igår, det är ett framsteg i sig. För under jul/nyår har vi fått ge honom näringsdrycker ett flertal gånger, aptiten har varit dålig. Dessutom ville han äta nästan oavbrutet igår kväll och alla kalorier är ju bra! (Sen kanske man inte är jättepigg på att stå vid spisen mycket sent på kvällen, som mamma eller pappa kan man inte hålla orken uppe jämt, tyvärr.)

Nu ska jag ta hand om min lilla sjukling igen.

6 kommentarer:

Tigrinnan sa...

Krya på-kram till Anton!

Camilla sa...

Tack!

Anonym sa...

Hoppas han får må bättre snart. Hälsa

Legoblomma sa...

Jag känner igen allt du skriver. Tilda har också mest aptit på kvällarna. Idag lutar det nog dock åt näringsdryck istället :-( Kul att Anton är tillbaka i skolan. Jag ser fram emot den dagen Tilda orkar gå dit igen.
Kram på er

Åsa sa...

Emil kräktes i natt,han fick vara hemma idag från skolan.
Vet ju inte om det är magsjuka eller om det är hans kropp som är slut.Proverna var ok,man blir aldrig klok på det här...
Under dagen så har han ätit lite och det har inte kommit upp än så i morgon får det bli skola.

Hoppas att han vill leka med Emil fler gånger fast det blev en olycka sist...

Kramar

Camilla sa...

Anna: Tack!

Legoblomma: Ja, det där maten är verkligen ett kapitel för sig (och tar upp STOR del av vår dag).

Åsa: Anton kräktes inte heller mer sen, så vad det berodde på vet vi inte heller. Säger som du, jag blir inte klok på det här... Och självklart vill Anton leka med Emil igen! =)

Kram till er alla!