fredag 5 november 2010

Annorlunda torsdag!Det var inte en helt vanlig torsdag igår: jag mjukstartade på jobbet och det känns så bra. Jag har verkligen saknat mina fina arbetskamrater! Jag hoppas det ska funka att få till lite arbete nu!

Sen på kvällen skulle vi åka till Tuna Park och klippa klorna på våra kaniner. Och det blev det så passande att det drog ut på tiden och jag och Anton kunde lyssna på lite skönsång av Magnus Carlsson (min favorit)! Bra som alltid! Fast nu var det många år sen jag såg honom live, senast var i början på 2000-talet och då hade jag mina stora barn med. Igår var det Antons tur. Lyckades få en bra bild på Anton och Magnus.

Tur inte jag hamnade på bild, var röd i ansiktet som en kräfta. Nervositet eller att jag kände mig som tonåring på nytt, vad vet jag... ;) Glad att jag gick fram ändå (tack vare påputtning av Roger). Han kan vara rätt "klok" min man ibland.

Ha en fin allhelgonahelg!

3 kommentarer:

Mimili sa...

Vad skönt för dig, att det känns roligt att börja jobba! Ta det varligt - det är säkert ingen som kräver av dig att du ska helt med i "gamet" med det samma!
Hehehe... Vad gulligt det låter! Hade kanske varit lite roligt med en "kräftbild":-D

En fin allhelgonahelg önskar jag dig med!

Tigrinnan sa...

Såklart du rodnade! Det hade jag gjort också! =)

Camilla sa...

Nja, tror inte en "kräftbild" hade varit nån höjdare ;). Blir lite mobbad här hemma nu, men det är smällar man får ta. =)