torsdag 10 december 2009

Storebror och lillebror.

Kom på att jag tänkt sätta in ett foto, där brorsorna är på bild. Bilden är från 6 juni i år. (Klicka för att få den större.)

Är en sån där jobbig natt, när jag inte kan sova igen, så jag passar på att skriva lite.

Dagarna rullar på med olika saker inplanerade. Igår var vi till skolan, gick ganska bra. Kompisarna och fröken blev glada att se honom, kändes härligt! Nu satsar vi på luciafirande på fredag. Små, korta besök till att börja med.

Idag var jag med Emma till tandläkaren, besök för ev. tandställning. Hon var så duktig, den där smeten man måste ha i munnen, för avgjutning är inte kul! Ovanligt att följa med någon annan än Anton, nu för tiden.

Imorrn blir det dagvården igen. De neutrofila (infektionskänsligheten) var endast 0,34, så de vill fortfarande kolla 2 gånger /v. och det tycker vi är bra. (Kanske inte Anton då.) Men det känns tryggt att de kollar upp så värdet vänder.

Lekterapin har öppnat igen, jippi! Anton skyndade sig dit i måndags, när han fick höra det. Men då var inte personalen där, vi träffade V. o hans mamma i sjukhusrummet på "lekis", så det blev lite lek där. Förhoppningsvis är de där imorrn.

Dags att försöka sova nu.

Inga kommentarer: