onsdag 9 februari 2011

Kaninens år!

Kaninens år (i kinesiska år) började den 3 februari. Innan dess var det tigerns år. För oss känns det mer som att kaninens år var 2010, MYCKET handlade om kaniner för oss. Är så glad att vi skaffade Cookie (på bilden med Anton) och Ozzy. Tror hela familjen mår bra av dom. Sen är det lite jobb också. Inte alltid kul att gå ut på altanen i 20 minus, men det har faktiskt gått bra ändå. Emma kämpar på...

Den här bilden på Ozzy var jag tvungen att beskära, annars hade Anton skrattat ihjäl sig. Han tycker det ser ut som jag klämt in henne mellan mina tuttar... ;) Vilket jag givetvis inte har gjort.
-----------------------------------------------------------------------
Lägg till bildVåran osannolika historia om kaninen Elvis som kom ifrån Gustav och Anna, har berört oss och våra nära och kära mycket...Sorg, tårar, värme, generositet och kärlek om vartannat. På den övre bilden gamla Elvis och på den nedre nya Elvis.

Här poserar fina Ludvig med kaninstatyer vid Göta Kanal. Vi hittade ett nytt smultronställe i Söderköping. Jättemysig liten stad och fantastiska glassar! Kaniner finns även på vårt andra smultronställe, Taxinge. Men dom blir det inget bildbevis på, kanske inte är så intressant...

Mycket med kaniner har det varit, men det är Elvis (och allt runt omkring honom) och våra kaninskruttar Ozzy och Cookie som gjort mest avtryck hos oss!

Inga kommentarer: