söndag 13 februari 2011

Lördag natt.

Och då kan man ju undra varför jag sitter här och inte ligger min säng?! Jo, min är upptagen av en söt liten kille, som snart ska in i sin säng. Och i den andra en stor fin kille (söt låter lite fjantigt om en 44-åring, hihi ), som har dundermigrän...Det startade jag min dag med, tog medicin och sov som klubbad till kl. 12 (!). Inte bra, hela dan blir förstörd av att sova länge, tycker jag.

Idag har jag och Anton hunnit med rätt mycket skolarbete; matte, engelska och rymdläxa och det gick så bra. Visst flygande sudd och en avbruten penna, men när Anton väl börjar jobba går det supersnabbt! Heja Anton!!! Och jag säger det inte för att skryta, men han har så mycket kunskaper, gäller bara att locka fram dom. DET är en svårare nöt att knäcka.

Idag har jag tänkt och funderat mycket på Antons kompis, som också är under cancerbehandling och som varit inlagd på sjukhuset i snart en vecka. Synd, hoppas han blir bättre snart! Varför ska barn behöva ha det så kämpigt ?! Livet är verkligen inte rättvist.

Nej, nu tror jag mina ögon börjar gå i kors, natti natti!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kommenterade just hos Sarah och såg dina rader.

Jag fick själv lymfkörtelcancer samma vår som er son, och är mitt i allt helvete som varit vara så tacksam att det var jag och inte min son som drabbades.

Livet är fan inte rättvist.

Varm stor styrkekram i det jobbiga.
Hoppas ni får en lugn natt och Anton en smärtfri dag i morgon.