fredag 31 december 2010

Önskan för 2011!

Då är det sista dagen på detta året. 2009 och 2010 har definitivt INTE varit två av mina bästa år. Usch! Det bästa av dessa år var förra året i juni, när vi fick veta att Antons cancer var borta! Det ögonblicket var stort!

Förra året skrev jag som en sorts "årskrönika", det tänker jag inte göra i år. 2009 blev Anton sjuk och var under den tunga delen av cellgiftsbehandlingen stor del av året. 2010 har mest handlat om att kämpa sig tillbaka till en vardag, vilket varit lättare sagt än gjort... Ett riktigt berg-och-dalbaneliv. Men visst har vi haft härliga, bra stunder också i år. Vi har blivit lite bättre på att göra saker vi känner för, när måendet hos oss här hemma tillåter. För mycket handlar om hur dagsformen är.

Jag brukar aldrig ha några nyårslöften, men av 2011 önskar jag mig att Antons behandling avslutas som det är tänkt i juni och att Antons cancer håller sig långt, långt borta så han förblir frisk!!!

2 kommentarer:

Malin sa...

Vi får hoppas att Antons cancer håller sig långt borta från er nu. Hoppas att vi ses snart på jobbet.

Gott nytt år på er!

Kram

Legoblomma sa...

Jag förstår vad du menar och jag hoppas precis likadant för Tilda. Hoppas juni kommer snabbt för då har vi också sista dosen.
Kram och Gott Nytt år till er