torsdag 20 maj 2010

Lite blandad kompott...

Julia och Frida (tror att det är rätt ordning, inte lätt att se skillnad på de små sötnosarna, de är nästan lika som bär.)
Lägg till bild Anton och Emil firar födelsedag. De kanske inte ser så glada ut, men man kan ha det bra och mysigt tillsammans ändå. De är ju vana att ha träffats många gånger, när den ena av dom inte alltid varit på topp. (Beroende av var i behandlingsschemat de varit.)


Idag är inte en av mina bästa dagar. Dunderhuvudvärk och såå trött...Och lilleman är också lite grinig och gnällig. Jaja, får väl hoppas dagen går lite snabbt idag, så blir det säkert bättre i morgon. Våra andra bekymmer känns något bättre i alla fall. Mötet vi var på i tisdags gick bra, får se hur saker och ting utvecklar sig...Vill inte skriva för mycket om det nu.

Igår hade vi en jättebra dag i Parken Zoo. Trevligt sällskap och kul att se att de gjort om ganska mycket där. Förr hade vi alltid säsongskort, då gick vi så mycket, så vi och barnen tröttnade faktiskt. Emma och jag pratade om det igår, nu är det lite roligare igen. Anton tyckte en lång rutschkana var det allra roligaste, då var han riktigt i sitt esse! Ska lägga ut bilder från djurparken också, men lägger inte ut på alla personer som var med, eftersom alla inte är tillfrågade om det. Mysigt att träffas utanför sjukhuset så där, blev lite annat än att vara på lekterapin och umgås. Var ju tänkt som en liten avslutning inför sommaren och vissa av oss i "järngänget" (som vi kallas av några ibland) kommer kanske inte gå riktigt lika ofta i framtiden. Vi kommer ju istället gå på kontroller den veckan, vi inte ska till dagvården, på en annan instans istället, varvat med "bedövningsskola" (hos tandläkaren) och vanlig skola. Men alla besök i sjukvården osv. är ju för viktiga syften, så jag menar INTE att klaga. Vi är så tacksamma för all hjälp vi får!

Inga kommentarer: