tisdag 18 maj 2010

Firande, mediciner och knappen.

Igår hade vi en trevlig stund på lekterapin igen, det blev födelsedagsfika och present till Anton och både Emil och Frida med familj var där. Jättemysigt! Och så Åsa och Kicki förstås! Mycket prat och också skratt. Nu när vi känt varandra i ett år drygt, så bildar man sig ju nån sorts historia med varandra, så igår pratade vi om vissa episoder, som handlade mycket om mat och som man kan skratta åt i efterhand...När man får såna doser cortison som Anton, Emil och Frida fått, så kommer den STORA hungern på köpet och en liten kille/tjej kan proppa i sig ofantliga mängder. Anton bara åt och åt de perioderna. Kunde vakna mitt i natten och äta 4-5 mackor, somna om, för att sen vakna några timmar senare och äta frukost och så höll det på dygnet runt i flera veckor...Blev MYCKET makaroner, köttbullar, varmkorv osv. tillagat under de perioderna. För att inte tala om Happy meal och pizza från en viss pizzeria inhandlat. Oj, oj, oj!

Någon klarhet i Antons nya medicinering har vi inte fått...Vi ska på ett möte idag, som vi hoppas avlöper bra... Sömntabletterna har funkat till viss del, men igår var vi tvungna att höja till två tabletter. Någon himlastormande förändring är det INTE! Just nu är det lite uppförsbacke igen, men förhoppningsvis ordnar det sig.

Knappborttagningen är nu tänkt att bli på måndag som kommer. Det blir bra, tror jag. Anton tycker den kan sitta i 7 månader till =), men så blir det ju inte. Tror han vill skippa "tabortmomentet"...

Har lite bilder att lägga ut, men gör det i nästa inlägg.

Inga kommentarer: