måndag 11 januari 2010

Knappbyte.

Idag har Anton fått sin knapp i magen utbytt här på dagvården i E-a. Skönt att inte behöva sätta sig i bilen och åka dom 11 milen till U-a för det. (Även om det känns konstigt att inte åka dit längre.) I vilket fall som helst gick det jättebra och byta den, men lite lugnande behövdes. Så det var en glad och "vinglig" kille på sjukhuset idag. Men det går ganska snabbt ur i kroppen, som tur är. Träffade F och E med mammor och fick en trevlig pratstund. Har skrivit det förut och skriver det igen, känns så bra att prata med andra som är i samma situation. Tror också det är därför jag "tycker om" att läsa bloggar om andra med cancer, man förstår att man inte är ensam om att känna och må som barnet eller man själv gör.
Ofta är det sån glad stämning på dagvården trots eländet vi alla hamnat i. Idag träffade vi Kicki, Jennie och Jörgen och eftersom det varit mycket storhelg ett tag, så blir det en extra trygghet när dom är där allihopa för både Anton och mig. (Vi är båda lite rutinmänniskor.)

Nu blir det nytt besök på torsdag, skolbesök, ev. besök för Anton på ögonmott. och så ska jag lämna blod (om inte min migrän sätter käppar i hjulet) och så har storasyster tid för sin ev. tandställning, så vardagarna lär väl gå den här veckan också.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Camilla!

Alltid lika skoj att träffa er på dagvården!Hoppas att detta inlägg kommer med.... Anton är en skjig prick, som jag sa idag... En cool kille helt enkelt. Här hemma är det full rulle, Frida är pigg faktiskt, peppar peppar. Ingen Alvedon än så länge! Kram på er!

Anonym sa...

Hej igen!

DET FUNKADE!!! Jag är ju inte anonym egentligen, det är ju Helén, Fridas mamma, men det hade du ju redan säkert förstått!! Ha det bra och hoppas vi ses på måndag!!
Kram

Camilla sa...

Hej Helen! Vad roligt att det funkade! Klarar jag det, klarar dom flesta det.Håller med dig om att det alltid är lika kul att träffas!. Kändes så konstigt när "lekis" var stängd förut. Härligt med Frida, hoppas det håller i sig, ni har haft kämpigt ett tag. Kram Camilla.