tisdag 1 mars 2011

17-årsfirande och skolmöte.

Igår fyllde våran Emma 17 år! Vi hade lite firande med halva släkten i söndags och andra halvan kommer vid senare tillfälle, så igår blev det som en vanlig måndag kväll. Förutom att hennes kompis var här och firade henne.
-----------------------------------------------------------
Idag på morgonen har vi varit på möte i skolan, blev ett bra möte, tycker både Roger och jag. Vad de flesta funderar på (även vi) är ju vad som beror på vad...men det är egentligen inte det viktigaste. Det viktigaste är att allt funkar för Anton och att han får gnistan åter och orkar!!! (För att gå om en klass, känns INTE som ett alternativ. Och skolan verkar inte vara inne på den linjen heller.)

Så nu kämpar vi på! (Kan ju säga att det där låter mer positivt än vad det känns...men pepp, pepp, pepp.)

Nu ska jag stuva makaroner till min lilla kille. (Som förresten är feberfri sen ett par dagar tillbaka.)

1 kommentar:

Legoblomma sa...

Hoppas Anton får gnistan tillbaka snart. Går han i vanlig klass eller får han specialundervisning?
Tilda har en egen lärare, med eget rum och ibland när det inte funkar så kommer hon hem och kör hemundervisning. Det har varit jättebra för oss, vi körde hemma själva från September till Januari, men sen bestämde vi med skolan att en lärare skulle avsättas och det funkar så mycket bättre. På mig och sin pappa var hon nästan alltid irriterad, men det blir hon inte lika lätt på Helen. Idag har hon varit med sin vanliga klass, men det är ju inte alltid det funkar pga hennes (för det mesta) låga neutrofila värdena.
Hoppas verkligen att det löser sig för jag håller helt med dig, gå om en klass är ju aldrig att föredra.
Kram på er