lördag 19 mars 2011

Lite låga värden.

Antons värden låg lite lågt i torsdags. Jag blev förvånad då värdena varit "bra" hela tiden, sen han började med cellgiftstabletterna i december-09. Fast konstigt är det inte. Kom på att jag glömde fråga om vi behöver tänka på nåt särskilt nu (tex. infektionsrisken). Men jag antar att leva på som vanligt är det bästa!

I vilket fall som helst, så hörde vi inget om att Antons cellgiftsdos skulle ändras på grund av det. Så han får medicinerna som han brukar.

Så här var provsvaren:

hb: 121
vita: 1,2
neutrofila: 0,6
trombocyter: 163

För övrigt märker vi att Anton är och ser trött ut, men han har svårt att lägga i bromsen själv. Så då får vi göra det och vi blir inte alltid så populära. Men det är för hans bästa och någon gång kommer han förstå...

2 kommentarer:

Legoblomma sa...

Tilda har nästan alltid dåliga värden, men vi har fått till oss att så länge hon mår bra och orkar ska hon gå på som vanligt. I torsdags låg hennes trombocyter på drygt 70. Av tidigare erfarenheter så är vi beredda att åka in och fylla på denna vecka. Dom brukar ju ha en gräns på 20. Hennes neutrofila har legat så lågt som 0.3 men dom kör på med cyt ialla fall. Det är dom som avgör infektionskänsligheten och jag brukar vara lite extra försiktigt när dom är så låga, typ som Antons. Hoppas att dom är på uppgång snart :-)

Camilla sa...

Det hoppas jag också! =)