onsdag 1 augusti 2012

1 augusti.

Ibland tänker jag att min blogg borde heta Min mörka sida eller nåt, jag vet inte varför jag mest skriver om det kämpiga i livet. Men det är mitt sätt...

Idag fick jag ett telefonsamtal från dagvården, med ändring av tid; 5 timmar senare på datumet vi redan har eller vänta till i september. Pest eller kolera tycker jag... Det första alternativet är inte bra med tanke på fastandet, men det andra alternativet känns inte alls bra, eftersom det då dröjer innan vi får veta hur det ser ut i hans höft och om vätskan ändrat sig. (Förhoppningsvis inte en elak cell eller vätska i sikte.)

Så det blir alternativ 1.
-------------------------------------
Nu ska jag försöka få med min familj på en liten tur till Taxinge slott (vårat smultronställe), för att få (eller rättare sagt köpa ;) lite bröllopsdagsfika! Mannen och Emma blir nog lättare att övertala än han, TV-spels och datafantasten...
 -------------------------------------
Liten "uppdatering": Vi kom inte iväg till Taxinge, istället åkte vi till tippen och Ica Maxi, det går det med, haha... men vi ska ju ut och äta  på fredag, så det går ingen nöd på oss!

6 kommentarer:

Legoblomma sa...

Tycker du kan skriva vad och hur du vill. Våra bloggar funkar ju liksom så..som ett andningshål.
Fina du och din man e som fortfarande håller ihop, all eloge till er!! Hoppas ni får många fler fina år tillsammans.

Kram på er

Tigrinnan sa...

Ja visst ska du "spy" ur dej! Hur mycket som helst! Det är ju det en blogg är bra för!
Kram

Camilla sa...

Jo, jag vet ju det egentligen... det är MIN blogg och jag får oja mig hur mycket jag vill, men ändå "ursäktar" jag mig... Sån sort, ;)

Det känns härligt att vi varit tillsammans i så många år, vi (åtminstone jag) var väldigt unga när vi träffades och emellanåt har livet inte varit en dans på rosor, men vi har fixat det! =)

Kram till er båda!

syster yster sa...

Häv ur dej hur mycket du vill av vad du vill. Läsarna har en egen vilja att läsa eller inte så resonerar jag.
Synd på taxinge fint där brukar försöka ta mej dit på trädgårdsmässan. Jag har ju en egen blogg som jag försker skriva i för att kunna komma ikapp mina tankar. Oj konstigt hoppande här ungefär som i bloggen då.

Livets vägar sa...

Jag hade svårt att välja namn till min blogg. Jag tog den som jag känner presenterar mig bäst. Tycker inte du behöver byta bloggnamn. Visst är det mycket trist med allt som händer men du beskriver det bra på din presentation till höger.
Varma kramar till dig

Camilla sa...

Nej då, jag ska inte byta namn, önskar bara att jag kunde skriva lite positivare ibland... men vårt liv är kämpigt och då är det skönt att skriva. Även om det är MYCKET som jag inte kan skriva om här...

Och Taxinge finns kvar, vi åker dit en annan gång i stället. Håller med dig om att det är fint där!

Kram.