torsdag 17 maj 2012

Årskontrollen gjord!

Då var besöket i Uppsala avklarat. Nu dröjer det förhoppningsvis 1 år tills vi ska till Akademiska igen.

Röntgenbilderna såg bra ut!!!
------------------------------
Vätskan är fortfarande kvar i oförändrad storlek, men den är inte alls där cancern satt. Något som känns lugnande är, att den läkaren vi träffade påpekade att "formen" på vätskan var likadant formad på båda sidor och att tumörer inte brukar se ut så. Svårt att förklara här, men när han visade röntgenbilderna förstod vi.

Hur som helst, blir det fortsatt täta kontroller (MRT var tredje månad). (Det är oftare än enligt behandlingsprotokollet för lymfom.)

Nåt som också kändes riktigt bra var att läkaren frågade och vi fick berätta mycket hur Anton och vi har det nu. Viktigt, tycker vi, eftersom vägen tillbaka har varit allt annat än spikrak...

Nu känns det mycket bättre inombords, än tidigare, för att inte prata om igår morse på väg till sjukhuset... Ska försöka släppa det lite nu. Är inte helt lätt, med denna känslomässiga berg-o-dalbana.
----------------------------------------
Det var himla bra för Anton att vi hade ett besök inbokat med hans kompis (som bor i U-a nu). Han visste att han hade nåt annat planerat efter undersökningarna. (Som inte var populära, men som i det stora hela funkade bra!)

Konstig känsla att vara tillbaka på 95 A igen. Det känns så avlägset sen vi var dit mycket, men ändå känner man sig som "hemma". Skumt, men vi har ju tillbringat MÅNGA timmar där. Roligt också att träffa personalen. (Och de verkade glada att se oss.)

Men nu är det klart för denna gången!!!

2 kommentarer:

Tigrinnan sa...

Härligt!

Anonym sa...

Önskehälsningar att sonen tillfrisknar HELT. Hoppas ni får en härlig och bekymmerfri sommar.
Kram